Januari 2022

Januari 2022

De eerste zaterdag in het nieuwe jaar. Net als op eerste kerstdag zijn de medewerkers van het ontbijt tijdig aanwezig. Feestdag zijn geen reden om niet door te gaan met deze activiteit. Er kan zelfs iets extra’s gedaan worden. Want juist op zulke dagen moet er toch gegeten worden?

1e kerstdag is er behoorlijke aanloop van de gasten. Helaas kunnen we ze niet binnen uitnodigen, er zijn weer Corona maatregels van kracht.

Daarover wordt aan de deur niet gemopperd, men neemt de klaargemaakte boterhammen en extraatjes graag in ontvangst. Er zijn deze keer nog extra tasjes met praktische inhoud, gift van zrs en brs uit het Westland. Ook is er voor iedere gast een kerststol.

Deze Nieuwjaarszaterdag is het een stuk rustiger. Behalve de broodpakketjes is er een heerlijke groentesoep en koffie. Er is alle gelegenheid voor gesprek en gebed. Iemand die verlegen zit om een warme winterbroek wordt meegenomen naar binnen om wat uit te zoeken.

Heel verrassend is de inhoud van een auto die voor de deur wordt geparkeerd.  Broeder John en zijn vrouw Janvier komen maaltijden brengen. Wel 70 bakjes rijst met kip, met Afrikaanse twist.

Sommigen van de aanwezige bezoekers herinneren zich de kookkunst van de dames van de Afrikaanse kerk. Er kan meteen van uitgedeeld worden;-)

Een goedgevulde vriezer geeft de kok een weekje vrijaf van de wekelijkse maaltijd bereiding. Het meegeven van een versgemaakte diepvriesmaaltijd voorziet voor veel van de wekelijkse bezoekers in een behoefte.

Dank voor uw ondersteuning in gebed en financiën. Ook het komende jaar hoopt het team door te kunnen gaan met deze activiteit.

Reacties zijn gesloten.
© 2024  Vergadering van gelovigen Den Haag - hosting door NowIC Webservices